kitepower
- vet vad som händer!

Snygga skatekläder från Ridestore

juli 18, 2014 11:20 by Admin
Jag var på jakt efter ett par nya kläder att ha på sig när man är ute och skejtar och märkte att Ridestore har fått in många riktigt snygga kläder på senaste. Ridestore, för er som inte vet är en av de största inom streetkläder och har riktigt schyssta kläder även om det kostar lite extra. Jag blev ju av med min keps och tjocktröja senast jag var borta (lyckades glömma det på en bänk i en väska, riktigt slarvigt) så jag måste hitta en ersättare. 

Fastnade enormt för Dope Hood och tyckte den var riktigt snygg, dessutom så är den på rea just nu! Vad tror ni, är det värt att satsa på denna? Det jag gillar mest med den är märktet som de har gjort på ett riktigt snyggt sätt men, jag vet inte. Kommentera gärna vad ni tycker om den!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 23:30